Johan Lesagestraat 8, 4336AG Middelburg
+31 (0)6 – 478 12 901
info@healingmiddelburg.nl

Workshops

Meditatieavonden

In september starten we alweer met MEDITATIEAVONDEN, 2 meditatiegroepen, 10 weken lang, waarschijnlijk op maandag en donderdag.

10 avonden van 19.00 yot 21.00 uur

Regelmatig mediteren helpt goed tegen stress en zorgt voor innerlijke rust. Werkt goed tegen vermoeidheid en zorgt voor een heldere geest.

Door meditatie kun je je concentratie verbeteren, effectiever leren omgaan met stress en woede leren transformeren. Je gaat meer in het heden leven en je kunt tot meer inzichten over jezelf komen.

Meditatie heeft veel voordelen op onze fysieke en geestelijke lichaam, het helpt ook om het verouderingsproces te vertragen en verbindt ons met onuitputtelijke kracht van onvoorwaardelijke liefde.
Mediteren in een groep helpt je om regelmatig te mediteren en inspireert je om dat ook thuis blijven doen.

Prijs per avond en per persoon bedraagt € 12,5. Je kan in een keer betalen of per avond. Je betaalt ook voor de avond dat je mogelijk niet zou aanwezig kunnen te zijn.

Hartchakra meditatie

Ons hart is het centrum van liefde en compassie. Als onze hartchakra in balans is geven we onszelf en andere de ruimte om te zijn, met andere woorden we accepteren onszelf en andere precies zoals we zijn. Dan leven we vanuit ons hart en voelen ons verbonden met alles, contact met onze intuïtie is beter en we worden in staat gesteld om echt vanuit ons hart te gaan leven.

Wanneer het hartchakra geblokkeerd is ervaar je dat door verschillende lichamelijke en geestelijke klachten, ook op relatiegebied.

Door activatie van je hartchakra wordt je trilling verhoogt zodat je makkelijker aan jezelf kunt werken, dat je gewoon jezelf durft te zijn.

In het eerste gedeelte van de avond wordt wat meer over hartchakra vertelt. Na een korte pauze en gezamenlijke meditatie wordt een hartchakra healing gegeven.

Healing zal liggend plaats vinden. Neem daarvoor een matje, kussen en dekentje mee.
Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan.

De kosten voor deze avond bedragen € 20

TRAINING BEWUSTWORDING

Deze workshop is voor iedereen die verder wil komen, wil groeien in bewustzijn en leven vanuit een hogere perspectief.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Meer komen weten over onze energetische lichaam
– Oefeningen doen om onze intuitie te vergroten
– Groepshealing
– Hoe zichzelf te beschermen
– In je kracht te komen en te blijven…

De kosten € 65 incl. koffie/thee en lunch.

Neem een matje,kussen en dekentje mee.

MINDFULNESS TRAINING

Mindfulness is een bewuste open vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen. Als je mindful bent, herken je de gedachten van de automatische piloot. Ze klinken als een interne dialoog. Op het moment dat je je bewust bent van deze gedachten en je begrijpt dat het maar gedachten zijn die eigenlijk weinig betekenis hebben, kun je er afstand van nemen. Je concentreert je op het hier en nu en laat negatieve gedachten gewoon aan je voorbij trekken zonder dat ze invloed op je hebben. Mindfulness betekent eigenlijk – leven met volle aandacht.

Enkele misverstanden komen nog vaak voor. Mindfulness is geen vage dagdromerij. Een beoefenaar wordt juist door de aandacht te vestigen op zijn eigen lichaam, ademhalling, zintuigen, gedachten en emoties teruggebracht naar de realiteit. Mindfulness is evenmin een methode om nooit meer stress of angst te kennen, maar leert dat zulke gevoelens een onvermijdelijk deel van het leven zijn. Wel leert het anders omgaan met aangename en onaangename gebeurtenissen. Tenslotte bestaat de methode niet uit ontspanningsoefeningen.

Mindfulness wordt preventief gebruikt om mogelijke klachten voorkomen of verbeteren, daarna wordt ook ingzet bij mensen die aan genezen zijn van hun ziekte en bij re-integratie proces.

In principe Mindfulness is voor iedereen die kwaliteit van eigen leven wil verbeteren.

Voor wie NIET: Mensen met drugs of alcoholproblemen, en ook niet voor mensen die suicidaal zijn. Er bestaat een variant van aandachtgerichte cognitieve therapie speciaal voor drugs en alcoholproblemen

De mindfulness training duurt 8 weken en in die tijd wordt er van cursist veel gevraagd.. Niet alleen tijdens training maar ook thuis worden oefeningen en andere huiswerk gedaan. Tijdens de training leer je beter en bewuster omgaan met stress en andere moeilijke situaties in je leven. Je leert even goed naar je hoofd en je hart luisteren. Mindfulness helpt om te leren loslaten en accepteren dat wat je niet kunt veranderen.

De training wordt gegeven in een groep van maximaal 6 personen per groep.
Kosten training: € 295,-
Voor bedrijven: € 350,- ( indien je werkgever betaalt )

WASTEKENINGEN MAKEN EN LEZEN

In het eerste gedeelte van de workshop maak je een wastekening. Wastekening maak je met een speciaal strijkijzer op gecoat papier. Inderdaad de tekening mag je houden. Maken van zo een energetische tekening werkt therapeutisch en kan voor wat meer inzicht in je persoonlijke situatie te zorgen.
In het tweede gedeelte van de workshop kijken we samen naar je tekening en je krijgt van mij een uitgebreide uitleg over je tekening.

Voor de lunch wordt gezorgd. Rond 12.30 uur eten we samen een boterham en drinken we thee of koffie.

Als je interesse gewekt is en je wilt graag deelnemen aan deze creatieve en helende avond meld je dan voor 10 april aan. Wees er snel bij want aantal deelnemers is beperkt.

AURA ZIEN EN VOELEN

Wat is een Aura

Betekenis van de kleuren

Wat kun je doen om jezelf energetisch beter in balans brengen

Meer inzicht in eigen situatie

Persoonlijke ontwikkeling

In het eerste deel van de lezing wordt over de menselijke aura gepraat. Na een korte pauze met thee en wat lekkers erbij is er gelegenheid om vragen te stellen.