Johan Lesagestraat 8, 4336AG Middelburg
+31 (0)6 – 478 12 901
info@healingmiddelburg.nl

Massage

Veel mensen hebben een druk en stressvol leven. Massage is een mooi hulpmiddel om weer in balans te komen en te blijven. Een massage werkt zowel lichamelijk als geestelijk, preventief en genezend.

AROMATHERAPIEMASSAGE

De aromatherapie massage is een zachte massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme aromatische essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest.

Massage en oliën hebben een goede invloed bij verschillende klachten. Hierbij moet je denken aan huidverzorgende oliën, maar ook oliën die helpen bij vastzittende nek en schouders, rugpijn en veel andere klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, stress, somberheid en nog veel meer.

INTUÏTIEVE MASSAGE

Intuïtieve massage is te vergelijken met ontspanningsmassage. Tijdens de massage volg ik mijn intuïtie en werk ik vanuit mijn gevoel. Bepaalde plekken krijgen misschien wat meer aandacht dan de andere. Ik stel mij volledig in op de klant en ga te werk op een holistische wijze.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een goede manier om met je lichaam en geest volledig te ontspannen en om in balans te komen. Tijdens een massage ontspannen de spieren waardoor afvalstoffen vrij komen en worden afgevoerd. Na zo’n massage voel je je ontspannen en voel je de energie weer door je lichaam stromen.
Ontspanningsmassage helpt om weer beter slapen, het vermindert stress en spierspanning, stimuleert het zenuwstelsel en helpt je om beter in je vel te zitten.