Werkvormen

Voetreflextherapie

Hand/ voetreflextherapie

Reflextherapie is een bijzonder effectieve vorm van hand en/ of voetmassage. Zij is gebaseerd op de wetenschap, dat bepaalde punten op handen en voeten corresponderen met een zeker orgaan in het lichaam en via energiekanalen, zones of meridianen daarmee ook verbonden zijn.

Wanneer er ziekte of een gebrek aan evenwicht in het lichaam optreedt, wordt het overeenkomstige energiekanaal geblokkeerd. de reflextherapie beoogt deze blokkades op te heffen, zodat de energie weer vrijelijk kan stromen. In reflextherapie wordt er naar de voeten gekeken als naar een spiegel van het lichaam.

Door reflextherapie toe te passen, wordt het lichaam in staat gesteld om zijn enorme vermogens tot genezing te optimaliseren en ziekte te voorkomen.

Voetreflextherapie is zeer geschikt bij bijv. spijsverteringsklachten, spier- of gewrichtsklachten, overgangsklachten, stress, etc. Zoek je ondersteuning in gewichtsbeheersing of heb je zin in een ontspannende voetmassage? ook dan ben je welkom in mijn praktijk.

Maak snel een afspraak en krijgĀ  je Balans Terug!

Voetreflexologie kan bij veel verschillende klachten verlichting geven maar een voetmassage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.