Wie ben ik

Milena Pajic

Natuurgeneeskundig Therapeut – aangesloten bij BATC en “Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen”

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie . Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

KvK nummer:                                 58668306

BATC beroeps registratie nr:       BR-02031

AGB zorgverleners code:              90-048386

AGB praktijkcode:                         90-56946

Klacht-en Tuchtrecht nr:             KB 13071653

Mijn naam is Milena, ik ben geboren in 1961 in voormalig Joegoslavië. Inmiddels voel ik mij helemaal thuis hier in Nederland.

Na meer dan 30 jaar gewerkt te hebben in de reguliere gezondheidszorg heb ik besloten om ook op andere wijze mensen te helpen. Ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en BATC  erkend zorgverlener. BATC staat voor belangen van zowel therapeut als consument. BATC therapeuten zijn HBO opgeleid en volgen jaarlijkse bijscholingen op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes.

 

Ik wist altijd dat er meer tussen hemel en aarde is en de laatste 20 jaar heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om mij verder te kunnen ontwikkelen. Ik ben blij om nu ook individueel met mensen aan de slag te gaan en zo een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het menselijk bewustzijn.
     

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather
Spreuk v/d dag