Alle Testimonials

Healing

Lieve Milena,
Je hebt een gave ? dank je wel voor je healingen die je met veel liefde geeft, dat is voelbaar en de gespreken die we hebben zijn heel leerzaam. Ben er nu klaar voor om het te ontvangen er gebeurt en hoop na jou sessies daar ben ik mij bewust van ’tis niet altijd even makkelijk om er mee om te gaan. Het fijne is dat als je ergens mee zit je een vangnet heb bij jou, je mag je altijd benaderen en dat is prettig om te weten. Ik kijk elke keer uit naar onze sessies. Je bent een verrijking in mijn leven echt waar. Lieve groetjes Rena ?

Rena

healing

Ik kom nu iets langer dan een jaar bij Milena (gemiddeld 1x per maand) en mijn ervaring is dat Milena echt alle benodigde tijd neemt voor haar klanten. Een sessie ervaar ik als een combinatie van geestelijke en lichamelijke ondersteuning. Tijdens het gesprek is Milena een goed luisteraar. Zij analyseert de situatie en geeft advies en ondersteuning. Tijdens de behandeling kom ik tot rust, voel ik veelal ineens een trilling van top tot teen. Alles wat vastzat, begint weer te stromen. Ik kom vaak zwaar binnen en ga licht weer naar buiten!

Neeltje

meditatie cursus

Lieve Milena,

Dankjewel voor de sessies die wij samen hadden met een groep geweldige vrouwen. Heb genoten van de avonden waar we met zijn allen mediteerden. Veel geleerd ook. Thuis neem ik de tijd om te mediteren met het advies die wij van jou kregen.

Liefs,
Lies

Lies Renwarin

meditatie

Lieve Milena bedankt
onze 10x rieten meditatie is net afgelopen,
en net zoals afgelopen keren ga ik
opgefrist en vol energie verder,ik verheug
me al op volgende samenzijn
ik ben blij en trots dat we elkaar kennen
liefe groetjes en
tot ziens Olivera

Olivera

Hartchakra activatie

Lieve Milena,

Ik heb de hartchakra activatie als heel bijzonder ervaren. Ik vloog
letterlijk op mijn fiets terug naar huis. Zat vol energie. Ik werd pas
rustig toen ik later naar de volle maan keek. Het was ook volle maan in
het teken van Boogschutter. Ik ben een Boogschutter! Het is geen toeval
dat ik op 09-06-2017 deel heb genomen aan de hartchaka activatie. Ik heb
heel goed geslapen en droomde over kleuren. Ik had wel last van mijn
rechterarm maar die heb ik vanmorgen door mezelf te magnetiseren
weggehaald. Ik voel me zo anders. Veel krachtiger en t dipje waarin ik
zat is nu weg. Zo mooi dat ik op deze manier van jouw gave gebruik mag
maken. Ik ben van plan om het allemaal op te schrijven. Ik ben weer een
spirituele ervaring rijker. In september volg ik een cursus
magnetiseren. Ik kijk er echt naar uit. Ik wil je een heel fijn weekend
wensen en wellicht tot ziens. Je bent een lief , goed,wijs en warm mens.
Lieve groet, Lies

Lies

Afstandhealing

Milena verdiend een bloemetje want . . . ze heeft me Super goed geholpen tijdens mijn herfstvakantie in Duitsland,
dmv afstandshealing !!!
Daar mijn vader op oudjaarsavond gestorven is, vond ik het sneu mijn moeder alleen zat dus vroeg haar wil je mee 1 weekje naar Krov.
Schrok toen ze JA zei en dacht ohhhhh jeeeh, mijn ma en ik
hele week bijelkaar plus puberende dochter en mijn man mee.
Maar dankzij healing op afstand, voelde ik me veel kalmer en kreeg via haar ook inzichten aangereikt van het hoe en waarom dingen zo zijn.
Op momenten waarvan ik dacht heb het nu wel gehad, stond ze me terzijde en verliep alles gelukkig allemaal
Vredig !!!
Wat ook mijn hartewens was.
Mijn moeder heeft het erg naar haar zin gehad, mijn puberende dochter had liever natuurlijk vriendin meegehad
En mijn man heeft op zijn manier zijn best gedaan.
Ben je ontzettend DANKBAAR voor deze waardevolle ondersteuning.
Kan je zeer aanbevelen bij velen !!!
Deze vakantie is dankzij Jou een prachtige herinnering
voor ALTIJD geworden.
Heeeeeel blij mee dus !!!!

Sandra

Goedemiddag bedankt voor karma avond

Goedemiddag bedankt voor karma avond voel mijn nog steets licht als een veertje dit heeft mijn echt geholpen badankt hier voor! liefs van mijn xxx

HN

consult

Lieve Milena,
Ik wil je graag bedanken voor het inzicht wat je mij gaf door het consult. In eerste instantie viel het kwartje niet bij mij maar nu, na een paar dagen, voel ik wel degelijk een verandering in mijn ‘zijn’. Er is wat meer rust in mij gekomen en ik heb een lichter gevoel; alsof ik minder last op mijn schouders heb. ‘s Avonds na het consult zag ik opeens een beeld van mij en mijn zus samen dat liefdevol was.
Je hebt me net dat zetje gegeven wat nodig was weer op het goede spoor te komen.
lieve gr. J

J

Natuurgeneeskundig consult

Afgelopen woensdag een consult gehad bij Milena. Consult heb ik als heel bijzonder ervaren. Milena hielp me om meer inzicht in mijzelf te krijgen. Haar energetische healing hielp me om meer te ontspannen en rustiger te worden. Milena dank je wel voor je motiverende woorden. Tot volgende week.

Renate

carma clearing

Vorige week samen met mijn dochter de carma clearing gedaan met aartsengel Michael. Heel interessant, maar vooral ontspannend en ik kon alles even loslaten, nu vasthouden aan dat patroon. Milena bedankt!!

Janine versteeg

Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class

Lieve Milena, Mijn leven is 360 graden gekanteld kan ik wel zeggen. Na de Mahatma Avatar workshop had ik tijd nodig om wat ik gezien, ervaren, gehoord had tijdens de 3 daagse activaties, initiaties, meditaties te laten bezinken a.h.w. Wat in mij op kwam was het woord HERSENSPOELING Het geeft aan welke indruk het op mij heeft gemaakt. Het geeft aan welke kracht deze goddelijke energieën heeft. Zoals ik jou vertelde kom ik uit de traditie van de Vedanta. Het ontrafelen van het fenomeen ego middels het intellect… Ego is een waandenkbeeld, de wereld is een illusie Ik dacht dat ik er al was, het wel wist maar toch er ontbrak iets…. Soms wanhoop: ‘is mijn worsteling voor niets geweest ? ‘ Eigenlijk de reden om deze Mahatma Avatar te doen was dat ik op zoek was naar een techniek (ja je leest het goed) om de helende energie die ik doorgaf aan de mensen die onder mijn handen kwamen, krachtiger en daardoor sneller / efficienter resultaat te kunnen boeken. Gezichtje met open mond en koud zweet Intuitief wist ik dat een healingsproces anders, diepgaander kon zijn. Tot mijn grote verbazing kwam ik terecht in een wereld vol LICHTWEZENS. Mijn wereld werd gekanteld. Een gewaarwording dat ik deze innerlijke reis niet alleen maak echter geholpen kan worden door deze goddelijke wezens! Ben tot een diep besef gekomen dat al deze lichtwezens mij terzijde staan mits ik vraag !!! Welk een wonder Milena dat dit mij overkomt.

Jeannette Betlem

reiki 1 cursus

Het was fijn om de reiki 1 mee te mogen maken. Een mooie belevenis Milena, en een fijne sfeer vandaag. Dit is een nieuw hoofdstuk, en ik ga zeker door. groeten, Angelien

angelien

Meditatieavonden

Door de meditatie bij Milena heb ik weer innerlijke rust opgebouwd en een helder levenspad uitgezet. Milena, je bent een charismatisch vrouw en je geeft me een bijzonder gevoel over mijzelf. Ik ben weer bewust van mijzelf en alles om mij heen geworden. Met je meditatietechniek heb je mij meegenomen op een mooie reis waar de theorie praktijk werd.

M. Kuijpers

Avatarcursus

Lieve Milena, Wat heb ik 3 heerlijke en inspirerende dagen gehad. Ik voel me lichter en vooral ook rijker. Tijdens de gastvrije ontvangst bij jou was er altijd ruimte voor vragen en om van gedachten te wisselen. Je bent een mooi mens met een prachtige gave. Dank dat je dat met ons wil delen!

Yolanda

Aromatherapiemassage

Een aanrader voor iedereen!!!Door heerlijke massage’s van Milena kom je tot je rust en krijg je enorm veel energie!!! Bedankt Milena dat je re bent en ik ben heel dankbaar dat ik je ken!!! Emina

Emina

consult

Milena heeft mij de handvaten gegeven om door te zetten, mij de juiste weg te wijzen. Ze nam mij serieus en gaf me een duw in de goede richting. Dankjewel Milena!

Jantien

Avatar van Synthese Basic Class

Een intense en indrukwekkende workshop waardoor ik sneller spanning loslaat, tot nieuwe inzichten kom en mij omringd voel door een zachte en krachtige energie.

Saskia

MINDFULNESS

Beste Milena , van jou heb ik heel veel geleerd. Ik kan beter voor mezelf zorgen en beter prioriteiten stellen. Ik ben milder geworden. Omdat ik beter voor mezelf zorg kan ik ook beter mijn grenzen stellen. Door de meditatie oefeningen neem ik bewust even ruimte en tijd voor mezelf. Ik ben me meer bewust van wat ik als eerste wil doen en wat later kan, ik probeer niet meer door te rennen. Dank je voor alles en tot gauw !

mira

3 daagse avatar synthese basic class

Dank je wel Milena voor 3 inspirerende dagen waarin ik veel nieuwe dingen heb ervaren en geleerd , ik ga ze zeker in mijn leven integreren . Verder ben je heel natuurlijk in je optreden maar met een duidelijk doel voor ogen, staat open voor vragen . Bedankt voor je gastvrijheid en heerlijk verzorgde lunches ! Lieve groet, Lia

Lia Heijboer

Groepshealing avond.

Lieve Milena, de groepshealing avond met jou heb ik als heel fijn ervaren. Veel kalmte straalde je uit en ik voelde mij snel op mijn gemak. Ik heb de prachtige reinigende energie mogen ervaren en veel boodschappen ontvangen. Mooi gedaan, dank je wel <3 Liefs Naomi.

Naomi T

1 sessie op de spirituele beurs in Breskens

Ik heb een gesprek gehad met Milena op een beurs waar zij stond .Dit ging naar aanleiding van een kaart legging en een chakra lezing waarbij ik mijn lichaam in kleuren mocht verdelen. We hebben gesproken over een liefde die ik voelde voor iemand welke ik niet durfde uit te spreken tegen deze persoon .Ik had een vrij concrete vraag en het antwoord dat ik van Milena kreeg in de nuances waarin zij sprak hebben mij de weg geleid in het uiten van mijn gevoel en in ontvangen van de reactie . Hetgene wat Milena mij al had gezegd gebeurde ook. Zij heeft mij geholpen in het volgen van mijn hart .

yvonne

karma clearing, meditation, counseling

I know Milena for some time now and I really rescpect the work she is doing. She always has a listening ear followed by the insight into your soul and advice from how to move on or learn from the sutiation you’re in if needed. She helped me to stand stronger in my shoes and I will be forever grateful. When i thought I have seen it all i went on her carma clearing – and was amazed all over again! It touched and moved something deep inside of me. Milena, you are one of a kind!

alenka

karma clearing

Het was fantastisch ik kom het zeker nog eens een keer doen. Het was heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Letterlijk de energie van aartsengel Michael mogen ervaren. De kleuren vlogen me rond de oren. Ik voelde me zeer op mijn gemak. En kan het zeker andere aanbevelen het eens te doen. Het hewft zo moeten zijn dat dit zo op mijn pad is gekomen. Ik had veel in mijn karma en eem beetje is er al van weg gehaald. Het voelt lichter, ik voel me een heel andere energie. Ik kan het niet goed omschrijven. Bedankt voor de schitterende avond en tot gauw maar weer.🌹

Angelique

Aurasessie, reading

Ik heb zeer goede, leuke en interessante ervaringen gehad. Milena heeft mij geholpen bij het zoeken waar ik sta in het leven en wat er echt bij mij past wat betreft werk. Wat ze allemaal gezegd heeft en de kaarten die ik verschillende keren getrokken heb klopte allemaal met m’n huidige leven. Heel frappant, maar wel fijn om te weten waar ik nu sta en waar ik aan toe ben. Daarnaast zijn het natuurlijk m’n eigen beslissingen, maar het voelt altijd goed als ik weer een sessie gehad heb. Dank je wel daarvoor!! Het doet mij in ieder geval heel goed.

Moyna Smallegange

Energetische Healing

Milena is een zeer inspirerende vrouw. Sinds ik haar heb ontmoet heeft ze me geholpen met talloze problemen. Of het nou over liefde, school of werk ging, zij hielp mij om me weer in balans te krijgen. Ik ben blij haar in mijn leven te hebben, want zij maakt het namelijk een stuk makkelijker.

Tamara

reading en healing

Ben zo blij dat ik naar Milena ben gegaan. Ik ben een piekeraar en dan neem je de zorgen van de hele wereld mee in je rugzak. Door de behandelingen en het praten heeft ze me geleerd om dingen los te kunnen laten. Na elke behandeling voelde ik mij heerlijk licht. Ben verschillende keren bij haar geweest en het voelt elke keer super.Heb ook de Raster Healing gedaan en ook dat is een aanrader. Ik blijf ook regelmatig naar haar toe gaan. Anja

anja maas

paramedisch natuurgeneeskundig consult

Ik liep in bepaalde situaties steeds tegen dezelfde gevoelens aan en wist niet hoe dat te doorbreken. Milena heeft mij geleerd, door gesprekken en healing, met deze gevoelens om te gaan. Ik ben nu in deze situaties meer relaxed. Zij verzekerde mij dat dagelijks mediteren mij goed zou helpen, en dat is ook zeker waar. De balans is terug in mijn leven. Dank je wel, Milena, voor jouw hulp hierin.

Liesanne

Meditatie

Het leven gaat snel en iedereen is druk druk druk…..door meditatie workshops , gegeven door Milena geleerd om rust terug te krijgen en tijd voor jezelf te pakken… Erg belangrijk voor mij in deze hectische wereld.

Bj

counseling

Milena heeft mij geholpen om minder stress te hebben en beter door te kunnen met belangrijke dingen in het leven. Na een paar sessies voelde ik me al beter en nu doe ik af en toe een sessie als ik een reminder nodig heb.

pim
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather
Spreuk v/d dag