Testimonials

Healing

Lieve Milena,
Je hebt een gave ? dank je wel voor je healingen die je met veel liefde geeft, dat is voelbaar en de gespreken die we hebben zijn heel leerzaam. Ben er nu klaar voor om het te ontvangen er gebeurt en hoop na jou sessies daar ben ik mij bewust van ’tis […]

Rena

consult

Lieve Milena,
Ik wil je graag bedanken voor het inzicht wat je mij gaf door het consult. In eerste instantie viel het kwartje niet bij mij maar nu, na een paar dagen, voel ik wel degelijk een verandering in mijn ‘zijn’. Er is wat meer rust in mij gekomen en ik heb een lichter gevoel; alsof ik minder last op mijn schouders heb. ‘s Avonds na het consult zag ik opeens een beeld van mij en mijn zus samen dat liefdevol was.
Je hebt me net dat zetje gegeven wat nodig was weer op het goede spoor te komen.
lieve gr. J

J

Afstandhealing

Milena verdiend een bloemetje want . . . ze heeft me Super goed geholpen tijdens mijn herfstvakantie in Duitsland,
dmv afstandshealing !!!
Daar mijn vader op oudjaarsavond gestorven is, vond ik het sneu mijn moeder alleen zat dus vroeg haar wil je mee 1 weekje naar Krov.
Schrok toen ze JA zei en dacht ohhhhh jeeeh, mijn ma en ik
hele week bijelkaar plus puberende dochter en mijn man mee.
Maar dankzij healing op afstand, voelde ik me veel kalmer en kreeg via haar ook inzichten aangereikt van het hoe en waarom dingen zo zijn.
Op momenten waarvan ik dacht heb het nu wel gehad, stond ze me terzijde en verliep alles gelukkig allemaal
Vredig !!!
Wat ook mijn hartewens was.
Mijn moeder heeft het erg naar haar zin gehad, mijn puberende dochter had liever natuurlijk vriendin meegehad
En mijn man heeft op zijn manier zijn best gedaan.
Ben je ontzettend DANKBAAR voor deze waardevolle ondersteuning.
Kan je zeer aanbevelen bij velen !!!
Deze vakantie is dankzij Jou een prachtige herinnering
voor ALTIJD geworden.
Heeeeeel blij mee dus !!!!

Sandra

Welkom bij de praktijk!

Milena Pajic, natuurgeneeskundig therapeut heeft “Balans Terug”, praktijk voor natuurgeneeskunde in 2013 opgericht in de stad Middelburg.

Bij Balans Terug kun je terecht voor natuurgeneeskundige consulten. De natuurgeneeskunde staat voor een heel breed verzameling geneeswijzen waar de nadruk wordt gelegd op het stimuleren van zelfgenezend vermogen van de mens. Dus de natuurgeneeskunde gaat uit van een holistische benadering en dat wil zeggen dat ze zich richt op de totale mens. Om dat te bereiken wordt het gewerkt volgens de Vijf Natuurgeneeskundige Principes

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.  BATC therapeuten zijn HBO opgeleid en volgen jaarlijkse bijscholingen op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende verzekering het natuurgeneeskundig consult.

Tijdens de consult bespreken we allereerst een uitgebreide intake waarbij word gekeken naar het groter geheel. Daarna kijken we samen naar de best mogelijke oplossing en behandeling die het beste bij je past. Hierbij kun je denken aan energetische healing, kinesiologie, voetreflextherapie, hypnotherapie, psychosociale zorg, cognitive therapie en therapeutische massage.

Voor nog meer behandelingen en workshops/cursussen kijk op mijn andere website:

http://www.healingmiddelburg.nl   

Liefde is de weg

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather

Spreuk v/d dag