Testimonials

Healing

Lieve Milena,
Je hebt een gave ? dank je wel voor je healingen die je met veel liefde geeft, dat is voelbaar en de gespreken die we hebben zijn heel leerzaam. Ben er nu klaar voor om het te ontvangen er gebeurt en hoop na jou sessies daar ben ik mij bewust van ’tis […]

Rena

Meditatie

Het leven gaat snel en iedereen is druk druk druk…..door meditatie workshops , gegeven door Milena geleerd om rust terug te krijgen en tijd voor jezelf te pakken… Erg belangrijk voor mij in deze hectische wereld.

Bj

Meditatieavonden

Door de meditatie bij Milena heb ik weer innerlijke rust opgebouwd en een helder levenspad uitgezet. Milena, je bent een charismatisch vrouw en je geeft me een bijzonder gevoel over mijzelf. Ik ben weer bewust van mijzelf en alles om mij heen geworden. Met je meditatietechniek heb je mij meegenomen op een mooie reis waar de theorie praktijk werd.

M. Kuijpers

Welkom bij de praktijk!

TIJDELIJKE MELDING I.V.M. CORONAVIRUS

Beste lezer,

Om de uitbreiding van het Corona virus in te perken, ben ik helaas genoodzaakt de praktijk te sluiten tot nader order. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Telefonische consulten of behandelingen op afstand kunnen gewoon doorgaan.

Ik wens jullie allen veel sterkte in deze vreemde tijd. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Ik hoop jullie weer spoedig te zien.

Warme groet,

Milena

 

Milena Pajic, natuurgeneeskundig therapeut heeft “Balans Terug”, praktijk voor natuurgeneeskunde in 2013 opgericht in de stad Middelburg.

Bij Balans Terug kun je terecht voor natuurgeneeskundige consulten. De natuurgeneeskunde staat voor een heel breed verzameling geneeswijzen waar de nadruk wordt gelegd op het stimuleren van zelfgenezend vermogen van de mens. Dus de natuurgeneeskunde gaat uit van een holistische benadering en dat wil zeggen dat ze zich richt op de totale mens. Om dat te bereiken wordt het gewerkt volgens de Vijf Natuurgeneeskundige Principes

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.  BATC therapeuten zijn HBO opgeleid en volgen jaarlijkse bijscholingen op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende verzekering het natuurgeneeskundig consult.

Tijdens de consult bespreken we allereerst een uitgebreide intake waarbij word gekeken naar het groter geheel. Daarna kijken we samen naar de best mogelijke oplossing en behandeling die het beste bij je past. Hierbij kun je denken aan energetische healing, kinesiologie, voetreflextherapie, hypnotherapie, psychosociale zorg, cognitive therapie en therapeutische massage.

Voor nog meer behandelingen en workshops/cursussen kijk op mijn andere website:

http://www.healingmiddelburg.nl   

Liefde is de weg

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather

Spreuk v/d dag