Testimonials

Door de sessies bij Milena

Door de sessies bij Milena leer ik naar mezelf kijken, wordt mijn zelfbewustzijn vergroot, leer ik te aarden, mijn ademhaling te verbeteren, beter voor mezelf te zorgen en op tijd mijn ontspanning te pakken. Ook heb ik diverse voedingsadviezen gehad.
Een interessante reis om knelpunten in jezelf te leren veranderen.
Dankjewel Milena.😊

Nel

Meditatie

Het leven gaat snel en iedereen is druk druk druk…..door meditatie workshops , gegeven door Milena geleerd om rust terug te krijgen en tijd voor jezelf te pakken… Erg belangrijk voor mij in deze hectische wereld.

Bj

consult

Lieve Milena,
Ik wil je graag bedanken voor het inzicht wat je mij gaf door het consult. In eerste instantie viel het kwartje niet bij mij maar nu, na een paar dagen, voel ik wel degelijk een verandering in mijn ‘zijn’. Er is wat meer rust in mij gekomen en ik heb een lichter gevoel; alsof ik minder last op mijn schouders heb. ’s Avonds na het consult zag ik opeens een beeld van mij en mijn zus samen dat liefdevol was.
Je hebt me net dat zetje gegeven wat nodig was weer op het goede spoor te komen.
lieve gr. J

J

Welkom bij de praktijk!

CORONA PRAKTIJK PROTOCOL

Omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen we op zorgvuldige en verantwoorde wijze onze beroep gaan hervatten.

U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
  • Ik plan mijn afspraken zo dat ik genoeg tijd heb om de praktijkruimte voorbereiden voor volgende cliënt.• Kom op tijd, maar niet te vroeg;• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

  • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;

  • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;

  • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;

  • Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt;

  • Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen;

  • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.

• Geef geen handen

• Gebruik van het toilet in de praktijk liever niet

• Bij binnenkomst en weg gaan handen desinfecteren

• Schoenen gaan beneden uit. Neem je eigen sokken mee. Ik heb ook een voorraad aan enkelsokjes.

• Tijdens huid-op-huidcontact en fysieke onderzoeken zal ik een mondmasker dragen en soms ook handschoenen. Voel je vrij om ook zelf de beschermende middelen te dragen dat je wenst.

• Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal. Heb je liever je eigen hoeslaken(voor op de behandeltafel) of handdoeken dan vraag ik je om die mee te nemen.

• Betaling liefst per pin of Tikkie

Net als altijd ben je van harte welkom ❤️ Milena

 

Milena Pajic, natuurgeneeskundig therapeut heeft “Balans Terug”, praktijk voor natuurgeneeskunde in 2013 opgericht in de stad Middelburg.

Bij Balans Terug kun je terecht voor natuurgeneeskundige consulten. De natuurgeneeskunde staat voor een heel breed verzameling geneeswijzen waar de nadruk wordt gelegd op het stimuleren van zelfgenezend vermogen van de mens. Dus de natuurgeneeskunde gaat uit van een holistische benadering en dat wil zeggen dat ze zich richt op de totale mens. Om dat te bereiken wordt het gewerkt volgens de Vijf Natuurgeneeskundige Principes

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.  BATC therapeuten zijn HBO opgeleid en volgen jaarlijkse bijscholingen op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes.

Het natuurgeneeskundig consult is gericht op de behandeling van verschillende lichamelijke en/of emotionele klachten.
Behandelingen kunnen een combinatie zijn van verschillende therapieën. Hierbij kun je denken aan energetische healing, kinesiologie, voetreflextherapie, hypnotherapie, psychosociale zorg, cognitive therapie, burn-out coaching, vitaliteit coaching en therapeutische massage.
Energetische Healing is een holistische benadering voor elke vorm van therapie die de energie centra in ons fysieke en subtiele lichaam beïnvloedt om zelfgenezende vermogen te actieveren en herstellen.
Energetische Healing werkt op lichamelijk, mentaal,emotioneel, geestelijk en spirituele niveau.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende verzekering het natuurgeneeskundig consult.

Voor nog meer behandelingen en workshops/cursussen kijk op mijn andere website:

http://www.healingmiddelburg.nl   

Liefde is de weg

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmailby feather

Spreuk v/d dag